Da har jeg tenkt å starte en konkurranse, der du kan vinne et design laget av meg. Ettersom jeg ikke lager design til andre enn noen få bekjente/venner lenger og får spørsmål hver eneste om jeg kan, så tenkte jeg å være så snill og dele ut både design og header.

Jeg gir meg ikke før du er fornøyd, men er selvfølgelig ikke alt jeg kan gjøre. Denne gangen blir det bare en vinner, men dere kan vente dere flere konkurranser utover høsten. Her er reglene for å bli med:

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive "Jeg er med" i kommentarfeltet. Du kan skrive det så mange ganger du vil, for da får du større sjangs ettersom jeg trekker tilfeldig. Du må ha mailen og bloggadressen i kommentaren, sånn at det blir enklere for meg å se. Om vinneren bare har lyst på en header, så gir jeg et design til en annen som har deltatt, vil vinneren bare ha designet så lager jeg headeren til en annen :-)


Litt av det jeg har laget den siste tiden..

Så, lykke til! Deltar mange blir det flere konkurranser i løpet av høsten. Å hvis dere lurer på noe, bare send mail til vml.blogg@hotmail.no eller spør i kommentarfelet :-)


49 kommentarer
16.aug.2011 ♥ 12:48 - Design/Gratis designNår jeg var borte fra bloggen, lagde jeg et nytt design til ei veninne av meg, men siden hun ikke ville ha det, tok jeg det like godt som gratis design. Det har header, der det står "Welcome to my blog", men dere kan bare endre den. Dere kan også endre farger og egentlig alt dere vil, men ikke fjerne linken til bloggen min!

Dere kan finne designet her, og her er en meny til alle de fire designene. Og si i fra om dere bruker noen av de, enten på denne bloggen eller den :-)

Hva syns dere om det? Har dere noen ide til neste gratis design?

17 kommentarer
15.aug.2011 ♥ 12:58 - Design/Gratis design
Jeg heter Mette, er 13 år og kommer fra kommunen Hjelmeland. Jeg har diagnosen ME, som er en utmattelsessykdom. Jeg kommer til å blogge om hverdagen min, foto og alt annet som faller meg inn.

Alle bilder, all tekst og alt av design på denne bloggen er mitt om det ikke står noe annet. Vær snill og ikke kopier noe uten å spør! For kontakt: vml.blogg@hotmail.no.

Legg meg til som venn.
hits